Spydde lite igen...

Det börjar bli en vana verkar det som, men det är skönt...

Jag hade inte ätit särskilt mycket igår, men jag fick bara sån ångest på kvällen och ingen var hemma, så jag spydde... Men inte så mycket, bara typ 2 dl eller nått...Men det var lite skönare efteråt, det kändes lite bättre...

Varför känner jag mig så jävla FET hela tiden???

Min pojkvän och hans dotter tycker att jag är bening, men det tycker ju verkligen inte jag...Aja..

Kramar

Kommentarer
Postat av: Paris

Ja, det blir lättare och lättare och spy, men man skulle också kunna säga att det är svårare och svårare att sluta.



Det är bättre att inte spy eftersom det är en enorm påfrestning på hjärtat och alla inre organ, det kan till och med bli så att du dör, bara för en gång.



Ät hellre nyttigt och träna mera =( (men sök allra helst hjälp, det är inte okay att må dåligt!) kram vännen!

2009-06-26 @ 13:55:42
URL: http://myanalife.blogg.se/
Postat av: Elin

Att läsa din blogg var något utav det jobbigaste jag gjort. Jag har själv varit sjuk i anorexia, riktigt sjuk. Har väl insett att jag aldrig kommer att bli frisk. Min pojkvän kämpar varje dag för att orka se mig. Det blir tillsluta en sådan påfrestning för omgivningen att vara tillsammans med dig för att de drabbas av en fruktansvärd oro. Tycker du det är värt det? Mindre än 1000kcal, känns det realistiskt? Känns det rätt att straffa dig själv med yrsel och att se suddigt för att du ska bli smal? Vet inte hur du ser ut men misstänker att du är normal om inte VÄLDIGT smal med dina metoder. Du har en pojkvän som tycker om dig för den du är. Vem ska du vara smal (benig) för? Jag lovar din väg ser ganska given ut, sjukhuset med nära omkring dig som gråter för att ditt hjärta inte orkar, dit vill du inte!

Jag kämpar varje dag med att äta, jag klarar det. Men ångesten är ett faktum, men efter ett tag lär man sig att handskas med den.



Jag hoppas innerligt du tar ditt förnuft till fånga och lägger av. Eller att du säker hjälp för varken du eller din omgivning förtjänar dessa problem.



Ta hand om dig!

2009-07-22 @ 19:53:44
Postat av: Jenni

Jag känner inte dig, men jag har läst igenom din blogg och det är en sak jag inte kan förstå. Varför är du missnöjd med ditt utseende? Du är ju så grymt söt!



Jag kan inte tänka mig från det jag sett på bilder att du behöver gå ner i vikt. Det låter som om du lider av anorexia :( Hoppas att du inser snart att du är jättevacker och att du inte behöver gå ner i vikt. Du har ju en pojkvän och allt, lyssna på vad han säger. Du verkar vara en klok tjej, det är en egenskap som är väldigt sällsynt idag.



Ha det bra tjejen!

2009-07-25 @ 01:48:29
URL: http://jennifergrimm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur fan kan du ? Tänker du inte på att de finns små flickor som kan läsa denna blogg ? vad är du för förebild för dom om du hela tiden säger att du e så fet , äcklig och ful? du får det att låta som att fet, är något dåligt, något fult ! något som inte borde finnas ! HERREGUD vad jag blir arg på dig ! Det finns alvarligare saker här i världen änn att tänka på dom siffror som är på vågen ! Jag är en 15 år gammal tjej ! Min mamma ligger på sjukhus för hon har cancer ! Jag oraar mig varje dag för hur jag skall klara mig utan henne ! hon är den viktigaste personen i hela mitt liv ! och inte fan bryr jag mig om vad jag äter elr om någon är tjock eler inte ! det enda som betyder något är familjen ! du har en pojkvän som älskar dig ! och som du förhoppningsvis får ha kvar länge :) Tänk på de du har !och inte på de du vill ha ! för fan ta tag i ditt liv och sluta skriva om detta i bloggen ! Min mama vill leva ! och hon kämpar för sitt liv ! du spyr och tillslut hamnar du på sjukhus och i värsta fall dör om du håller på såhär ! Jag hoppas verkligen du slutar med det du håller på med ! du borde skämmas just nu , för jag är 15 år ok vet bättre än du !



2009-08-11 @ 02:25:55
Postat av: anna

Har läst din gamla blogg emmas"halsa" och kom hit. Känner att jag vill dela vad jag tycker. jag är 19 ar, hade anorexi i 5 ar. Sahär i efterhand tycker jag att det är ett slöseri med tid, energi och livslust. Men det kan vi ta sen. Jag vill upplysa dig om vad som händer med kroppen när du jävlas med den/ förstör den.



1. Magsyran fran magsäcken fräter sönder tänder, varje gang du spyr förstör du dina tänder. De blir gula dessutom, nagot du aldrig kan reparera. Nej, att bleka dem är ingen rba ide, du har namligen förstört emaljen.



2. Genom at svälta dig själv förstör du kroppen. Min bästa vän har fatt diabetes, hon pajade sin sköldkörtel, nu kan hennes kropp inte producera insulin mer. I resten av sitt liv kmr hon fa ta insulinsprutor.



3. Har, hud, naglar far dalig kvalitet.



4. Att vara benig och smal är en sak om dte kommer nturligt. För dig gör dte uppenbarligen inte det eftersom du hela tiden plagar och svälter din kropp.

Sluta med det och acceptera den kropp du har istället. Att svälta sig själv funkar inte.



Du kan inte fixa emotionella problem genom att kontrollera din mat. Känslor tar man itu med genom att prata, reflektera och acceptera sig själv med. Mat äter man när man är hungrig. De tva har inget med varandra att göra.



Fortsättningsvis vill jag bara berätta för dig, att du slösar din tid. Hur länge har du tänkt halla pa sahär? Du gör ditt eget och andras liv jobbigt. Hur rolig är du att leva med egentligen? Inte speciellt rolig skulle jag tro.



fran en som gatt igenom det själv: Det är inte värt det. Ditt liv kommer att ga, agar blir manader, manader till ar, ditt liv kommer ga vidare även om du inte gör det. Tiden rinner pa, och det är upp till dig om du vill slösa dne pa att man daligt och plaga dig själv, eller om du väljer att leva livet, ha kul, göra dig av med allt jobbigt i ditt liv. Det är upp till dig, men tiden kommer at ga vidare, vill du verkligen vakna upp om 2 ar och befinna dig pa exakt samma plats? Eller vill du vakna upp om 5 ar, stolt, hälsosam, lycklig och tillfreds över dig själv, stark och vacker?



Det är ditt val.

2009-10-28 @ 11:41:37
Postat av: ALINE

allt bra?=) Elaka kommentarer du får, kan dom inte bara skaffa en egen blogg istället för att klaga på andra!?

Fin blogg:)

2009-10-31 @ 11:43:55
URL: http://maflickanaline.blogg.se/
Postat av: Paula

Hej Emma!

Det var ju ganska länge sen vi sågs nu, och jag kan inte säga att jag känner dig särskilt väl heller.... Men jag skulle gärna vilja ta upp kontakten. Jag tyckte det var jättekul att lära känna dig (er båda). Jag visste inte att du mådde så här dåligt och jag önskar att jag kan göra något för att hjälap dig. Åtminstone hålla kontakten. Vi kan väl höras via mail?

2009-11-15 @ 13:36:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0